Algemene voorwaarden

Dit is een postadres en geen bezoekadres.

Arabprints.nl Slotermeerlaan 69 1064 HA Amsterdam Nederland

Onderwerp van de Overeenkomst

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing voor de verkoop en verzending van alle goederen die de koper heeft besteld met behulp van www.arabprints.nl.

Exclusiviteit van onze Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn exclusief. Wij erkennen geen tegenstrijdige of afwijkende voorwaarden van de gebruikers, tenzij wij hiermee uitdrukkelijk schriftelijk mee akkoord zijn gegaan.

Gevolgen van de Overeenkomst

Als u een bestelling plaatst via e-mail of via onze homepage www.arabprints.nl, ontvangt u een bevestiging via e-mail (bevestiging van ontvangst). De overeenkomst tussen de verkoper en de koper komt niet tot stand door de bestelling van de koper of de bevestiging van de verkoper, maar door de aanvaarding van de bestelling door de verkoper.

Betaling

Alle prijzen op Arabprints.nl zijn inclusief BTW indien van toepassing. Je kunt in onze internetwinkel betalen met: iDEAL, MisterCash/BanContact en bankoverboeking. Wij doen geen rembours-zendingen en achteraf betalen.

Verzending

We versturen onze orders meestal binnen 3 werkdagen nadat ze geplaatst zijn (behalve op weekends). Dit geldt voor Nederland. Voor Belgie duurt het 1 werkdag langer. We versturen al onze bestellingen via PostNL. Wij verzenden de producten gratis naar Nederland en België.

Herroepingsrecht

Alle muurdeocraties op deze website (o.a. muurstickers, fotobehang,canvasproducten) zijn maatwerk en daarom uitgesloten van het herroepingsrecht. Dit betekent deze producten niet onder het standaard koop op afstand recht vallen, waarin een zichttermijn van zeven dagen is opgenomen.

Geld terug en retourneren

Helaas kan je de gekochte producten niet terugsturen. Ook het aankoopbedrag kan niet teruggestort worden. Dit is omdat elk product, zoals muurstickers, fotobehang en alle overige op maat gemaakte producten, gemaakt is door op uw uniek gemaakte order. Zodra uw order geplaatst is en je de aankoopvoorwaarden hebt geaccepteerd, dan heb je geen terugkeer rechten meer. Alle Arabprints.nl producten worden beschermd met deze rechten.

Voorwaarden van Eigendomsrechten en Auteursrechten

Wij behouden het recht van eigendom van het bestelde product, evenals van alle andere artikelen van dezelfde order, totdat de klant heeft voldaan aan alle eisen en vorderingen die voortvloeien uit zijn zakelijke relatie met ons. De auteursrechthebbende van de ontwerpen van onze producten is Arabprints of andere derde partijen. Elke reproductie, te bewerken of ander gebruik van de ontwerpen voor commerciële doeleinden is in strijd met het auteursrecht en is verboden. Als u uw eigen ontwerp levert voor de productie van een muursticker dient u ervoor tezorgen dat u bevoegd bent om dat te doen. U moet garanderen dat de afbeeldingen t.b.v. de muursticker door u gebruikt mogen worden en dat de muursticker die wij met uw afbeeldingen zullen produceren voor prive-gebruik zal worden gebruikt. Wij behouden ons het recht voor om de productie af te wijzen wanneer de afbeelding illegaal geproduceerd is of als er een reden is om te vermoeden dat de productie de rechten van derden zou kunnen schaden. In geval van overtreding van de wetten op het auteursrecht of andere industriële eigendomsrechten van derde partijen samenhangend met het gebruik van een koper, zal de koper de verkoper vrijwaren van alle claims die de oorspronkelijke eigenaar eventueel zal handhaven.

Beveiliging

Alle financiële transacties met ons zijn beveiligd door middel van SSL (Secure Socket Layer) technologie dat verzekerd dat jouw data gecodeerd is en beschermd. Dit betekent dat al jouw informatie, inclusief uw bankpas informatie veilig word overgebracht in een gecodeerde vorm. Arabprints.nl heeft geen directe toegang tot uw bankpas informatie, ook slaan we die niet op. De verwerking van jouw betaling verloopt via een Payment Service Provider.

Privacy beleid

Arabprints deelt niet of brengt persoonlijke informatie over naar een derdepartij. De data die je invoert wanneer je een klant word bij ons word vertrouwelijk beschouwt en zal niet onthuld worden onder enige omstandigheden tenzij dat moet van de wet.

Garantie en Aansprakelijkheid

De garantie is onderworpen aan wettelijke voorschriften, behoudens voor zover hier onderstaand is beschreven. De afbeeldingen van onze producten op het internet kan de kwaliteit, maat of kleur niet exact weergeven zoals het origineel. Met natuurlijke materialen, kunnen kleine variaties in structuur en kleur optreden. Wij leveren dan ook uitdrukkelijk de goederen van dezelfde soort en kwaliteit. De garantieperiode van 1 jaar geldt vanaf de leverdatum. Als er een defect optreedt binnen de wettelijke garantieperiode, behouden wij het recht om het item ofwel te vervangen door een van dezelfde waarde of de defect te herstellend. Indien vervanging niet mogelijk is of de vervangende levering tweemaal defect is, heeft de klant het recht, wat overeenkomt met wettelijke eisen, hetzij de overeenkomst te ontbinden of te vragen om een redelijke verlaging van de aankoopprijs. Verdere eisen blijven onaangetast. Wij zijn slechts aansprakelijk voor materiële schade van die aard, dat deze niet is gemaakt door opzettelijke en grove nalatigheid in overeenstemming met de wettelijke vereisten. In het geval van een kleine nalatigheid zijn wij aansprakelijk voor de financiële schade of schade aan eigendommen alleen wanneer essentiële plichten (kardinale plichten) van de overeenkomst zijn geschonden. De aansprakelijkheid is beperkt tot de reguliere, typisch voorzienbare gevallen van schade. De aansprakelijkheid voor (gevolg) schade niet gedekt door deze overeenkomst wordt uitgesloten. Voor zover onze aansprakelijkheid wordt uitgesloten of wordt beperkt, is dit ook van toepassing op de persoonlijke aansprakelijkheid van onze agenten of andere personen die met Arabprints geassocieerd worden.