Bestelprocedure

Hoe kunnen er leuke muurstickers besteld worden via onze website?
Zoek een leuk muursticker uit de online collectie en volg de aangegeven stappen om de muursticker te bestellen. Hieronder uitleg over elke optie:

Seleceer de gewenste afmeting

Hier hebben we enkele mogelijke muursticker afmetingen al vooraf geconfigureerd. De muurstickers worden allemaal op maat gemaakt per klant en per bestelling. Mocht jouw gewenste afmeting hier niet tussenstaan, dan kan je via het formulier Eigen ontwerp een eigen maat opgeven. Hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht.

Kleur

We bieden meer dan verschillende en meest gangbare 25 kleuren. Alle kleuren staan op de productpagina onder de productafbeelding weergegeven in de vorm van blokjes. Bij elke kleurblokje staat de kleurnaam aangegeven. De kleuren komen nagenoeg exact overeen met de echte kleuren.

Plakzijde

Hier bieden we 2 opties: Normaal en Spiegelbeeld. Normaal is de muursticker ontvangen zoals je ook op de website kunt zien. Zo wordt het dan ook op jouw muur geplakt. Bij Spiegelbeeld komt de muursticker horizontaal omgedraaid aan. Dit is ideaal bij ramen. Je brengt de sticker weliswaar omgedraaid aan van binnenuit, maar aan de buitenkant wordt het wel normaal weergegeven.

Wanneer alle stappen doorlopen zijn komt jouw gewenste muursticker(s) vanzelf in de winkelmand terecht. Als je jouw gegevens, de aflevergegevens en de betaalmethode heb gekozen, kan je de bestelling afronden. Je wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina van MultiSafepay of PayPal.

Bevestigings e-mail

Nadat de bestelling is afgerond ontvang je direct een bevestigingsmail. Als er binnen een half uur nog geen bevestigingsmail in de mailbox staat, dan kan er het beste even contact worden opgenomen via mail of chat. Let op! Het kan zijn dat de bevestigingsmail is blijven hangen in de ongewenste/SPAM map.

Het is belangrijk dat de bevestigingsemail goed doorgelezen wordt. In deze e-mail staan namelijk de gegevens die Arabprints.nl ontvangen heeft. De bestelling zal dan ook exact worden uitgevoerd aan de hand van deze gegevens. Mochten deze gegevens niet kloppen, dient er zo snel mogelijk contact te worden opgenomen.

Annuleren of wijzigen van een bestelling

Als een geplaatste bestelling geannuleerd of gewijzigd moet worden, kan dit door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de helpdesk. Annuleren kan slechts wanneer een muursticker nog niet in productie genomen is. De helpdesk is te bereiken via e-mail of chat.

Mochten er nog vragen zijn over het bestellen van de leukste muurstickers bij Arabprints.nl, of zijn er gewoon andere vragen, dan staat op de contactpagina hoe wij te bereiken zijn.