Veilig betalen

iDEAL (alleen Nederland)

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Bunq of de Triodos Bank? Dan kun je makkelijk en zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL. Je kunt het vergelijken met internetbankieren. Na het bestellen worden de betaalgegevens vooraf voor je ingevuld. Wat je alleen hoeft te doen is in te loggen met jouw rekening bij jouw eigen bank en de betaling af te ronden.

iDEAL betalingen worden direct (realtime) vewerkt,waardoor jouw order ook meteen in productie gaat. iDEAL is daarom ook het meest gebruikte betaalmethode op internet.

BanContact / Mister Cash (alleen België)

Met Bancontact/Mister Cash betaal je veilig en snel online. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je word automatisch naar de vertrouwde site van jou bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de on-linebeveiligingsmodule die je van je bank hebt ontvangen. Let op dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

- Je bank ondersteunt de dienst en online betalen met jouw BC/MC-kaart ondersteund door Fintro, Fortis, ING, Belfius, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.

- Je beschikt over een identificatiemiddel. Bancontact/Mister Cash-betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking

- Je kent je kaartnummer en vervaldatumOm met je betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet je je kaartnummer en vervaldatum kennen. Deze info wordt nog niet standaard vermeld op alle kaarten, maar je kunt ze online opvragen op de website van uw bank: Argenta | AXA | CBC | Belfius | Fintro | Fortis | ING | KBC | VDK

Afterpay - Veilig achteraf betalen na 14 dagen

AfterPay voert voor www.arabprints.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.arabprints.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kan je betalen tot een bedrag van € 400.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bankoverboeking

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling en het afronden hieran, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Arabrints. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je bank. Houd rekening met 1 - 3 werkdagen overboektijd. Na het afronden van jouw bestelling, krijg je de gegevens van onze rekening. Gebruik de gegevens en het kenmerk wat dan wordt aangegeven. Bij ontvangst van je betaling sturen wij je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling direct in verwerking doen.

Betaling bij de postbode (Rembours)

Wij bieden deze service niet aan. Omdat alle producten op maat worden gemaakt, dienen alle betalingen vooraf te zijn afgerond.

Op rekening

Voor zakelijke (non-profit) klanten; zoals scholen en stichtingen doen we, in uitzonderlijke gevallen en veelal na overleg, de bestelling op rekening.