Verzending en bezorging

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland en België hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. De verzendkosten zijn voor alle betalingsmogelijkheden gelijk.

Orderbedrag
- t/m € 60,- verzendkosten: € 3,95
- Boven € 60,- verzendkosten: € 2,95

Alle pakketten worden verzekerd en met handtekening voor ontvangst verstuurd.

Verzendmethode

Uw bestelling op Arabprints wordt bezorgd door PostNL

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL (voorheen TNT Post) op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden.

De leveringsbetrouwbaarheid van PostNL in 2014 was 96% binnen 24 uur.

Levertijd

Bij Arabprints.nl wordt uw bestelling op werkdagen binnen 72 uur bezorgd met PostNL.

Arabprints geeft je de beste bezorgservice op internet. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur en betaal je met iDEAL of MisterCash, dan heb je de bestelling over 3 werkdagen al in huis. PostNL levert van maandag t/m zaterdag.

Bij vooruitbetaling (bankoverboeking en Automatische Incasso) kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we je betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst krijg je per e-mail bericht en wordt je bestelling binnen 3 werkdagen opgestuurd.

Bezorging met PostNL binnen 72 uur
Besteld op: Bezorgd op:
Maandag Donderdag
Dinsdag Vrijdag
Woensdag Zaterdag
Donderdag Maandag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Donderdag
Zondag Donderdag

Als je niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Wij adviseren na de eerste keer al maatregelen te nemen, om zo het pakket alsnog te kunnen ontvangen. Bijvoorbeeld een briefje aan de deur waar het wel afgeleverd kan worden. Zo voorkom je dat het onnodig naar ons wordt geretourneerd.

Jouw zending volgen

Zodra jouw pakket bij ons is verpakt, ontvangt je een e-mail met de barcode van jouw zending. Hiermee kan je het pakket de volgende dag online volgen. Via de website van PostNL kan je het pakket volgen en weet je precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.